Претражи овај блог

Правила о приватности

"PrayinginSerbian.blogspot.com" разуме важност заштите ваших личних података и посвећен је поштовању ове политике приватности у сваком тренутку како би осигурао да су ваши лични подаци ефективно заштићени.

Какве личне податке прикупљамо

У већини случајева, ваше информације ће бити ограничене на ваше контакт податке, укључујући, али не ограничавајући се на, ваше име, адресу е-поште и локацију (град и држава).

Када прикупљамо личне податке?

Прикупљамо личне податке када попуните један или све обрасце које ћете пронаћи на овом блогу.

Употреба колачића

Овај блог може користити колачиће. Колачић је део текста који веб локација чува у вашем претраживачу како би омогућила тој веб локацији да сачува одређене информације на вашем рачунару како би се касније могле преузети. Не користимо колачиће за прикупљање личних података о вама. Иако можете да конфигуришете свој претраживач да не прихвата колачиће са овог блога, могуће је да неке функције блога нису доступне када колачићи нису прихваћени. "PrayinginSerbian.blogspot.com" ради са екстерним сајтовима како би понудио производе и услуге. Ови спољни сајтови користе колачиће за приказивање огласа на основу ваше историје прегледања интернета.

Како поступамо са личним подацима

"PrayinginSerbian.blogspot.com" је посвећен предузимању свих разумних корака како би осигурао да сви лични подаци које прикупљамо буду тачни, ажурни, потпуни и безбедно похрањени. Када ваши лични подаци више нису потребни за сврхе за које "PrayinginSerbian.blogspot.com" користи личне податке, биће предузети сви разумни кораци да се те информације безбедно избришу.

Како ће се користити ваши лични подаци?

"PrayinginSerbian.blogspot.com" је посвећен прикупљању ваших личних података како би вас обавестио о новим публикацијама и када одлучите да донирате. Сматрамо да су лични подаци које прикупљамо о вама поверљиви и нећемо их открити трећим лицима, осим када је овај блог по закону обавезан да открије ваше податке.

Исправка ваших личних података

Обавестите нас ако имате разлога да верујете да су лични подаци које имамо о вама нетачни, непотпуни или застарели; да бисте то урадили, ажурирајте своје податке овде.

Питања

Ако имате било каквих питања у вези са горе наведеним или су вам потребне додатне информације о прикупљању, коришћењу и складиштењу ваших личних података од стране "PrayinginSerbian.blogspot.com"-а, слободно контактирајте publicaciones.ace @ gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар

Молим вас, оставите питање или добар и конструктиван коментар управо овде.